söndag 13 juni 2010

SM-Kval på DL 19/6

Japp, den 19e är det dags. Eftersom att jag hållit mig borta från konvent och dyligt senaste tiden har jag inte haft någon chans att kvala, så jag ser verkligen fram emot det här.

LISTA 1: Casterkill classics

Inte så konstig lista. Har spelat den förrut och har vunnit med den förrut. Den enda skillnaden är att den inehåller två sirens. Även om jag inte spelat med dem så tror jag att de kommer att passa perfekt in. Gratisspringande noder och ett svar på cygnars jobbiga disruption plus venom kan inte vara fel. För dem som inte sett listan förrut handlar den alltså om att springa upp en nod, feata med denny (för -2 def och arm), föjlit av antingen scourge (autoträffande knockdown) om motståndarcastern har väldigt hög def alternativt crippling grasp/parasite. Pistol wraiths/pang-noder/withershadow/sirens kan sedan avsluta. Nightmare använder iaf jag mer som ett potentiellt hot, men kan såklart assassinera just fine.

Warwitch Deneghra
-Skarlock Thrall
-2 Nightwretches
-Defiler
-Nightmare
2 Warwitch Sirens
2 Pistol Wraiths
Withershadow Combine

LISTA 2: Scenario Super Supreme

Tja, det är eDenny. Ett urstarkt feat och en riktigt nasty spell-lista. Hård lista helt enkelt. Hade jag en full unit bane thralls skulle jag kunna tänka mig att byta ut dem mot en heavy.

Wraith witch Deneghra
-skarlock thrall
-nightwretch
-nightwretch
-nightmare
-deathjack
-warwitch siren
-warwitch siren
-withershadow combine

Ska se till att få in några övningsmatcher på onsdag. Rapport lär komma efter turneringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar