torsdag 29 juli 2010

Inför Kattcon 30-31/7

Så har det blivit dags för mardrömsimperiets trupper att ännu en gång krypa ihop i en mysig skumm-inredd väska och bege sig till Katrineholm för att sprida kaos och boosta P+S 18 attacker. Det handlar om två turneringar på två dagar; en highlanderturnering (15p med en caster, en jack/best, en enhet och en solo) och en steamrollerturnering (35p). Målade gubbar skall det visst vara också, något som klistrat mig fraför hobbybordet ett tjugotal timmar de senaste dagarna....

Nåväl, listor var det jag tänkte gå in på. Till highlanderturneringen spelar jag en tämligen elak Goreshadelista. Desvärre har jag endast hunnit speltesta den en gång, men den är väl inte riktigt vad man skulle kalla en svårspelad lista. (Där jag lyckades få till en synnerligen rättvis seger mot eStryker...)

Goreshade the Bastard +6 WJ points
-Deathjack 12p
Bane Thralls 5p
Bane Lord Tartarus 4p
Totalt: 15/+6

Under Shadowmancer har hela armén stealth, så att komma fram oskadd skall inte vara några större problem. Väl framme sitter jag på 5 poäng mer trupp än motståndaren (33%!). Det känns lite som om jag glömmer bort att motspelaren kan göra elaka saker han/hon också, men med så här mycket bane thralls kan jag inte säga att jag bryr mig. Jag skaffade både Goreshade och bane thralls specifikt för det här evenemanget, och det känns som om det är ett format där vad som i normala fall är en av cryxs bottenkastare verkligen kan skina.

En enhet som jag nyss målat klart och som jag använt med lite varierande resultat är Satyxis Raiders med anhang. Tillsammans med eDenny utgör de stommen i min steamrollerdomineringsplan. Att jag ännu inte fått mina sirens är såklart tråkigt, men jag tror nog att listan blir rätt hård ändå...

Wraith Witch Deneghra +6 WJ points
-Nightmare 10p
-Nightwretch 4p
-Nightwretch 4p
-Defiler 5p
-Skarlock Thrall 2p
10 Satyxis Raider 8p
-Sea Witch 2p
Satyxis Raider Captain 2p
Bane Lord Tartarus 4p
Totalt: 35/+6

Som backupplista har jag med mig eSkarre. Mest för att jag är väldigt nöjd med modellen, och för att jag vill använda henne med Satyxis Raiders. Sen är hon ganska stenhård på 35 poäng också.

Skarre, Queen of the Broken Coast +6 WJ points
-Deathjack 12p
-Defiler 5p
-Nightwretch 4p
Necrosurgeon 2p
10 Satyxis Raider 8p
-Sea Witch 2p
Satyxis Raider Captain 2p
2 Pistol Wraiths 6p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar