söndag 9 juni 2013

500 Games of Summer

Recap på vad som har hänt i Skorn-eOscars skorneliv sedan senast: Målat klart lagom mycket gubbar för att spela 2x42, gått 4-2 på Swinnish med världshistoriens sämsta strength of schedule, gått 0-3 på en lokal miniturnering, och 1-3 på en Björnmaskinen!!!!!!1! (där min enda vinst var mot någon som spelat i typ två veckor...). Man skulle alltså kunna säga att jag failat en del. Hordes är faktiskt svårt! Om man chargear för långt får man inte forcera, man får inte transfera till fulla bestar etcetc.

500 Games #1

 • vs Bagarn wielding Tr3oss
 • 50 poäng
 • Incursion
Lord Arbiter Hexerirc
-Mammoth
-Titan Gladiator
-Titan Sentry (Bonded)
-Basilisk Krea
Mortitheurge Willbreaker x2
Agonizer
Extoller Soulward
Max Paingiver Beast Handlers
Void Spirit
Orin Midwinter

I min tredje match någonsin med Mammuten kände jag att det var dags att lämna lite av supportpaketet hemma (en Shaman och en Raider mer specifikt). Jag hade en misstanke om att jag inte skulle sakna snipe så  mycket då mammuten ändå måste spela relativt långt fram, och att en Sentry (i kombination med AggeAgonzier) skull hjälpa till att hålla storlunsen vid liv med Locker och sin megaskjöld. Spontant käns det som att det var ett vist drag att dra ner lite på supportbuffén, men listan kräver definitvt mer experimenterande.
Ledsen hestkreoss


Hur dödar man en Tr3oss på full kamp? Steg 1: kasta Tr3oss på en mammut (han kom tyvärr inte fram, det hade varit episkt.) Steg 2: slå lite tärningar. Steg 3: profit! Assassination by gargossal I. Feels good.

+Agonizern är sååå bra mot en armé med ett par heavies som vill ha fokus, även om den dör efter att ha gjort sin grej. Se dock upp för sneaky mennoniter (wiki it!) som kan ge sina själar till en warjack. Väldigt, väldigt sneaky.500 Games #2

 • vs HenkeP wielding pVyros
 • 50 poäng
 • Chemical reaction
Samma lista, ny motståndare. Rettar med ca två stora infanterienheter :) Smårgåsbård for the mammoth!

"Jag kastar ashes to ashes på den där warjacken. Behöver en femma." *Skak skak rull* "Träff! Slår för antal extraträffar..." *Studs studs* "5! Sweet! Skada på din Mage Hunter. Inga fury kvar att boosta med" *Blonkiblonk* "Död! Och Madelyn? Visst är hon inne?" *Kast* "Hehe :) Hon dog också! Mekanikerkillen. Död! Och så Ninjan i skogen, Nayl eller vad han heter. Behöver en nia säger du?" *Ptvi ptvi* "6 och 4, det räcker va? :)" "Sen kastar jag Black Spot på dina Vengeancegubbar"

Efter det skjöt mammuten ihjäl en bunt Dawnguards (och den andra Assassinen, 9 på blast? Självfallet!) och det såg ganska så mörkt ut för iOSianerna. P jobbade på bäst han kunde för att hinna ikapp men Vyros dog till sist av en Hexxxycharge efter att ha blivit uppmjukad av en träffsäker Sentry. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här matchen, förutom att Ashes to Ashes antagligen är en av spelets mest swingiga spells. Tilt-i-licious.

På tisdag är det dags för en miniturnering, förhoppningsvis följd av lite mer ingående battlereps.2 kommentarer:

 1. Äntligen uppdateringar! Ashes to ashes. Mumma.

  SvaraRadera
 2. Skriv mer!


  Annars slutar vi läsa!

  SvaraRadera